Látogatási tilalom a Honvédkórházban és Békés megyei kórházakban

A koronavírus okozta járványügyi helyzet miatt szerdától látogatási tilalmat vezettek be a Magyar Honvédség Egészségügyi Központban (Honvédkórház); a korlátozás az intézmény valamennyi fekvőbetegosztályára és bentlakásos szolgáltatást nyújtó telephelyeire érvényes – közölte az intézmény az MTI-vel.

Forrás: MTI2020. 09. 02. 19:24
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A közlés szerint a látogatási tilalom érinti az intézmény Róbert Károly körúti székhelyét, a Podmaniczky és Szanatórium utcai telephelyét, a hévízi mozgásszervi rehabilitációs intézetének két telephelyét, valamint a balatonfüredi kardiológiai és rehabilitációs intézetet is.

Csütörtöktől szintén teljes látogatási tilalmat rendeltek el koronavírus-fertőzések országosan növekvő száma miatt a Békés Megyei Központi Kórház gyulai és békéscsabai tagintézményében. Az Orosházi Kórházban már szerdától tilos a látogatás.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.