Lomnici Zoltán: Magyarország geopolitikai súlyánál sokkal jobban teljesített az EP-ben

Sokkal jobban teljesített Magyarország geopolitikai és nemzetgazdasági súlyánál az Európai Parlament (EP) most lezárult ötéves ciklusában, amire eddig még nem volt precedens – mondta ifjabb Lomnici Zoltán alkotmányjogász, a Századvég munkatársa az M1 aktuális csatorna péntek reggeli műsorában.

Forrás: MTI2019. 04. 19. 9:30
Lomnici Zoltán
Budapest, 2016. május 7. Ifj. Lomnici Zoltán, a Civil Összefogás Fórum (CÖF) szóvivője, a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖKA) közjogi kabinetjének vezetője sajtótájékoztatót tart a fővárosi Európa Pontnál 2016. május 7-én. A sajtótájékoztatót az Európai Bizottság javaslata kapcsán tartották, amelynek elfogadása esetén a tagállamoknak negyedmillió eurót kellene fizetniük minden be nem fogadott migráns után. MTI Fotó: Mohai Balázs Fotó: MTI/Mohai Balázs
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A korábbi szervilis, az EU diktátumait követő hozzáállásból egy kezdeményező, a saját értékeiért, érdekeiért és elsősorban a magyar emberek akaratáért kiálló kormányzattal az élen Magyarország olyan csatákat tudott megnyerni, amikről sokan álmodni sem mernek – jelentette ki.

A szakértőt azzal kapcsolatban kérdezték, hogy megtartotta a ciklus utolsó ülését az Európai Parlament.

Lomnici Zoltán szólt arról is, az EU az „útkeresés” állapotában van. A szakértő kifejtette: az EU vezetése eddig nem tudta megfelelően kezelni a migrációt.

Lomnici Zoltán szólt arról is, hogy a május végi EP-választáson várhatóan megerősödnek az európai civilizáció mellett kitartó, az erős nemzetállamokban gondolkodó, és az EU fennmaradását garantáló erők.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.