Már gyűlnek az adventi adományok

2019. 11. 20. 8:24
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Bár hivatalosan december elsején indul az Ökumenikus Segélyszervezet szeretet.éhség. országos adventi pénzadománygyűjtése, november 11-én már elkezdődött a kuponok árusítása a Tesco-áruházak kasszáinál, és hívható a 1353-as telefonszám is.

– Az adományvonal tárcsázásával hívásonként már ma is 250 forinttal lehet csatlakozni az adventi gyűjtéshez – közölték. Emellett az ország bármelyik Tesco-áruházának vevői szintén ekkora összeggel, 250 forintos adománykuponok vásárlásával támogathatják az ökumenikusok rászorulókért végzett munkáját. November 22-től adománypontot állítanak föl az Adventi ünnep a bazilikánál rendezvénysorozat helyszínén, ahol önkéntesek fogadják a felajánlásokat, a Szeretetehseg.hu oldalon pedig online várják az adományokat.

A karitatív szervezet egész évben segíti 1991 óta a nélkülözőket és a bajba jutottakat. Évente négyszázezer adag ételt biztosítanak a rászorulóknak, kétszáz otthonát elvesztett családnak nyújtanak menedéket átmeneti otthonaikban, és több mint kétezer gyermek felzárkózását segítik rendszeres fejlesztő foglalkozásokkal.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.