Megint bebizonyosodott, hogy a baloldal bevándorláspárti

Hollik István szerint Karácsony Gergely elárulta, hogy a migránsok jogainak biztosítása a baloldal programjának részét képezi.

Forrás: MTI2021. 08. 05. 19:10
HOLLIK István
Hollik István szerint Karácsony lerántotta a leplet a baloldal terveiről MTI/Soós Lajos Fotó: Soós Lajos
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója videónyilatkozatában kiemelte, hogy Karácsony Gergely leleplezte a baloldalt azzal, hogy a Die Zeit nevű német hetilapnak adott nyilatkozatában azt mondta, hogy a menekültek jogainak biztosítása erkölcsi kötelesség, és programjuk részét képezi, de ezt semmilyen plakátra nem fogják feltenni. A kormánypárti képviselő szerint ezzel sokadszorra bizonyosodott be, hogy a baloldal a bevándorlás pártján áll.

– Ugyanakkor joggal merül fel az a kérdés is, hogy mit jelentenek pontosan a menekültek jogai, amelyekről a főpolgármester beszélt

– rögzítette Hollik.

Hollik István szerint Karácsony lerántotta a leplet a baloldal terveiről
MTI/Soós Lajos

A politikus hozzátette: a bevándorláspártiak már nagyon sokszor támogatták az Európai Parlamentben is a migránsok családegyesítését, beengedésük felgyorsítását és pénzügyi támogatásukat, ami még több migráns beengedését jelentené a kontinens és Magyarország területére.

– Na, ez az a bevándorláspárti politika, amiből mi nem kérünk

– tette világossá.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.