MSZP-társelnök

2020. 04. 27.: Orbán azt hiszi, hogy meg tudja úszni a bőkezű válságkezelő csomagot. – 2021. 03. 08.: Akik akkor arról beszéltek, hogy nyitni kellene, azok valóban nem a nyitást szorgalmazták.

2021. 03. 13. 8:32
null
Fotó: Teknos
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

2020. 04. 27.

„Ha Orbán azt hiszi, hogy a korai kezdéssel, amire rákényszerítenek minket [...] meg tudja úszni a bőkezű válságkezelő csomagot,

akkor nagyot téved. [...] Ha nem juttatják pénzhez az embereket és a cégeket egyszerre, akkor nem fogja tudni Orbán a gyors kinyitással visszahozni azt, amit most megspórol!”

2021. 03. 08.

„Akik akkor arról beszéltek, hogy nyitni kellene, azok valóban nem a nyitást szorgalmazták, hanem felhívták a kormány figyelmét, hogy vagy nyissatok ki – ami lehetetlen, mert itt a vírus –, vagy adjátok oda azt a pénzt.”

6. rész: Ander Balázs és Jakab Péter, Jobbikos vezetők

5. rész: Varga Zoltán és Gyurcsány Ferenc, DK-s vezetők

4. rész: Kanász-Nagy Máté, az LMP társelnöke

3. rész: Ujhelyi István és Tóth Bertalan, MSZP-s vezetők

2. rész: Jávor Benedek, a főváros brüsszeli lobbistája

1. rész: Fekete-Győr András, a Momentum elnöke

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.