Nem népszerűsíti a Jobbik Karácsonyt, de más jelöltet sem támogat

Forrás: MTI2019. 06. 29. 21:14
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Karácsony Gergely nem a Jobbik főpolgármester-jelöltje, az ellenzéki párt azonban elfogadja a fővárosi előválasztás eredményét és más jelöltet sem támogat – közölte a Jobbik szombaton az MTI-vel.

A közlemény szerint a Jobbik az ellenzéki fővárosi önkormányzati előválasztás szervezésében azért vett részt, mert fontosnak tartja, hogy az egész országban – így Budapesten is – egy ellenzéki jelölt álljon majd októberben „a NER helytartójával” szemben.

Rögzítették: Karácsony Gergely a baloldal főpolgármester-jelöltje, így a Jobbik nem vesz részt az őt népszerűsítő kampányban.

Az előválasztás eredményét azonban a Jobbik elfogadja és más jelöltet sem támogat – tették hozzá.

Szerdán az MSZP-Párbeszéd közös jelöltje, a Párbeszéd politikusa, Karácsony Gergely zuglói polgármester nyerte az ellenzéki pártok főpolgármester-jelölti előválasztását.

Karácsony Gergely másnap bejelentette: az MSZP, a Párbeszéd, a DK és a Momentum vezetői megállapodtak abban, hogy az őszi önkormányzati választási kampány idejére egy közös politikai testületet és közös operatív kampánystábot hoznak létre.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.