Orbán Viktor: Elment Balázs Fecó. Isten Veled, Barátom!

A miniszterelnök egy videóval búcsúzott, melyen Balázs Fecó Keresztes Ildikóval közösen lépett fel.

Forrás: Facebook2020. 11. 27. 18:27
Áder János; Orbán Viktor; Balázs Ferenc
Balázs „Fecó” átveszi a Kossuth-díjat Áder János köztársasági elnöktől a Parlament kupolacsarnokában 2016. március 15-én. Az államfõ mellett Orbán Viktor miniszterelnök Fotó: Bruzák Noémi
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Elment Balázs Fecó. Isten Veled, Barátom!” – ezekkel a szavakkal búcsúztatta a miniszterelnök hivatalos Facebook-oldalán Balázs Fecót, akivel közeli viszonyt ápolt élete során.

Balázs „Fecó” átveszi a Kossuth-díjat Áder János köztársasági elnöktől a Parlament kupolacsarnokában 2016. március 15-én. Az államfõ mellett Orbán Viktor miniszterelnök

Orbán Viktor az általa közzétett bejegyzésben egy videót is megosztott, melyen a zenész Keresztes Ildikóval lépett fel egy Fidesz-rendezvényen:

Elment Balázs Fecó. Isten Veled, Barátom!

Posted by Orbán Viktor on Friday, 27 November 2020

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.