Rasszista megjegyzéseket tettek a Dobrev Klára ellen tüntető romákra + videó

A tizenöt tüntető békésen akarta kifejezni ellenérzéseit Dobrev Klára személyét és a 2010 előtti baloldali kormányzást illetően.

Magyar Nemzet
Forrás: Bama.hu2021. 07. 27. 11:35
null
Fotó: bama.hu

Rasszista megjegyzések hangzottak el Dobrev Klára komlói kampányútja során – írja a Bama.hu. A Baranya megyei lap tudósítása szerint akkor kezdődött el a konfliktus, amikor a helyi roma önkormányzat vezetője, Orsós Ferenc is megjelent az eseményen, hogy demonstráljanak a DK miniszterelnök-jelöltje ellen.

A tizenöt tüntető békésen akarta kifejezni ellenérzéseit Dobrev Klára személyét és a 2010 előtti baloldali kormányzást illetően,

de a rendőrök már a rendezvény helyszínéül szolgáló Városház tér sarkán megállították őket, és csak nagy nehezen, igazoltatást követően engedték tovább Orsós Ferencet és társait.

A roma vezető a Dunántúli Naplónak úgy nyilatkozott: azért jöttek el a fórumra, mert a baloldal becsapta az embereket, és nem akarja, hogy ez még egyszer megtörténjen. Hozzátette:

– Azt sem szeretném, ha a fiamból hirtelen lány lenne – utalva arra, hogy a baloldal hevesen támadja a kormánypártokat, mert megvédik a gyerekeket a nemváltó műtétek népszerűsítésétől.

Dobrevnek egyébként a tér másik oldalán is megjelentek ellendrukkerei, akik a DK jelöltjének beszéde alatt gyakran adtak hangot nemtetszésüknek, de az indulatok szerencsére nem szabadultak el komolyabban.

A teljes írást IDE kattintva olvashatják el.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.