Sneider ismét nekiment Jakab Péternek

Sneider Tamás: Nem kellene elűzni a kimagasló eredményeket szerző politikusokat.

Magyar Nemzet
Forrás: Facebook2020. 08. 15. 14:17
LUKÁCS László György; SNEIDER Tamás; JAKAB Péter
Lassan már a hívei sem tudják követni az új pártelnök (balra) hatalmi manővereit Fotó: Kovács Tamás Forrás: MTI/Kovács Tamás
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Sneider Tamás a Jakab Péter „újabb, ellenzéket gyengítő tevékenysége” kapcsán fejtette ki a véleményét a közösségi oldalán.

– Minden ellenzéki örömmel fogadta a hírt, amely szerint a kormányváltás szándékával megegyeztek a pártok a választókerületenkénti egy jelölt indításában. Aztán jött az apró betűs rész. Egyedül a Jobbik elnöke mondta azt, hogy ők mégis indítanak másik ellenzéki jelöltet abban a körzetben, ahol volt jobbikos indul. Sem a DK, sem az LMP, sem az MSZP nem mondta, hogy tőlük kilépett, vagy éppen más pártba belépett volt tagtársuk indulása esetén saját jelöltet is indítanak. Valószínűleg eszükbe sem jutott, hiszen úgy tűnik, nekik tényleg a kormányváltás lenne a céljuk.

A párt korábbi elnöke hangsúlyozta: ha valaki tényleg kormányváltást akar, annak nem elűznie kellene azokat az embereket, akik kimagasló eredményeket értek el egyéni jelöltként a körzetükben, hanem épp fordítva. Mindent meg kellene tenni, hogy újra induljanak és megnyerjék körzetüket. Sneider több volt jobbikost is megemlít a posztjában, többek között Bana Tibort, Farkas Gergelyt és Varga-Damm Andreát is, akik indulását azzal gyengítené a Jobbik, hogy ellenjelöltet indít velük szemben.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.