Sok rendkívüli járat közlekedik halottak napján

Magyar Nemzet
2019. 10. 30. 10:56
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Halottak napján és az azt megelőző időszakban a temetők kényelmesebb megközelítése érdekében a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) ebben az évben is számos rendkívüli járatokat indít, emellett nagyobb kapacitással közlekedik számos, fővárosi sírkertet is érintő járat. A Fiumei úti sírkert megközelítésére a 24-es villamos mellett Kőbánya felől idén is a 28-as villamost, valamint szintén sűrűbben és minden nap közlekedő 37-es villamost ajánlják a nagyközönség figyelmébe. November 1-jén rendkívüli járatként a Keleti pályaudvar és az Újköztemető között 28B jelzéssel is közlekedik villamos – olvasható a BKK weboldalán.

A Farkasréti temetőhöz szokásosnál gyakrabban közlekedő 59-es villamossal juthatunk el, emellett a 8E autóbusz is gyakrabban jár majd. A Megyeri temető megközelítésétét a 30B, az Erzsébeti temetőét a 36B, az Óbudai temetőét a 118B, a Budafoki temetőét pedig a 158B jelzésű rendkívüli buszjárat segíti – részletezték.

A Pesterzsébeti temető megközelítéséhez a november 1-jén a szokásosnál sűrűbben induló 52-es villamost érdemes igénybe venni, arra viszont érdemes figyelni, hogy a villamos helyett október 31-ig pótlóbusz jár Pesterzsébeten.

A Kispesti temető megközelítéséhez a gyakrabban elérhető 42-es villamost és a 93-as és 93A autó­buszt ajánlja a BKK.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.