Soros György feministái szerveznek nyári tábort tinilányoknak

Tinilányoknak hirdettek tábort Nyári tábor lázadó lányoknak címmel Soros György álciviljei.

Magyar Nemzet
2021. 07. 13. 15:02
null
A Patent Egyesület nyári tábort hirdető plakátja Forrás: Facebook
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Soros György magyarországi feminista szervezetei, a Patent Egyesület (Patriarchátust Ellenzők Társasága) és a NANE (Nők a Nőkért Együtt az Erőszak Ellen Egyesület) tinédzser korú lányoknak szervez nyári tábort. A Facebookon megjelent hirdetésük illusztrációján szőrös női láb és női nemi szerv is látható – írja a Tűzfalcsoport.

A cikk rámutat, hogy a Soros György-féle Nyílt Társadalom Alapítványok támogatásával létrejött Patent Egyesület tavaly még azt szorgalmazta:

a magyar nyelvben a nyugati politikailag korrekt beszéd mintájára hagyjuk el az „anya” és „apa” szavak használatát, mert azok olyan szerepeket takarnak, amelyeket nem biztos, hogy szeretne elfogadni a férfi vagy a nő. Az abortusz esetében az „elvetetni egy gyermeket” kifejezés helyett a „megszakítani a terhességet” kifejezést javasolták.

A gyermekvédelmi törvény elfogadása ellenére is utat keres magának a liberális érzékenyítőpropaganda a magyar fiatalok körében
Fotó: Pexels

A Tűzfalcsoport rámutatott, hogy a női jogokért és a nők társadalmi szerepének megváltoztatásáért harcoló feministák az LMBTQ-lobbiból is kivették a részüket. A Patent Egyesületnél az Országgyűlésben nemrég elfogadott gyermekvédelmi törvényt is átértelmezték, amellyel kapcsolatban a következőket fogalmazták meg:

A gyermekek elleni szexuális erőszakot pedofiliának nevezni félrevezetés. A pedofília fogalmának alkalmazása azt a téves képzetet kelti, hogy a gyermekek elleni szexuális visszaélés betegség következménye volna, holott az elkövetők többsége egészséges lelki állapotú, általában van kapcsolatuk felnőtt nőkkel, így tettüket nem pszichés megbetegedésük, hanem hatalmi helyzetük motiválja.”

Ahogy arról lapunk többször beszámolt, a hazai és a nemzetközi baloldal összehangolt támadást indított Magyarország ellen a pedofilellenes törvény miatt.

A Patent Egyesület nyári tábort hirdető plakátja
Fotó: Facebook

A baloldali politika és a Soros-féle civilek LMBTQ-ellenesnek és a szexuális kisebbségeket kirekesztőnek nevezik a törvényt, amiért az a 18 éven aluli gyerekek szexuális felvilágosításának jogát visszaadta a szülőknek.

Mindez azért keltett felháborodást a baloldali világ szereplőiben, mert a nyugati országokban már bevett gyakorlat, hogy a gyerekeket minél fiatalabb korban elkezdjék érzékenyíteni az LMBTQ szubkultúra iránt. Például a Welcomingschools.org nevű oktatási portál azt szorgalmazza, hogy a tanárok az általános iskolás gyermekeknek részletekbe menően magyarázzák el az LMBTQ-szubkultúra különböző kifejezéseit, meghatározásait.

Ezekben a törekvésekben sokszor a vállalati világ és a (baloldali) kultúrpolitika is készséges partner. A Campbell Soup Company nevű amerikai élelmiszeripari cég úgy reklámozta az egyik Star Wars-os tematikájú termékét, hogy a felvételen látható, legfeljebb két-három éves kisgyermeket az őt nevelő homoszexuális férfipár szórakoztatta az ebédlőasztalnál. A Coca-Cola pedig egy néhány évvel ezelőtti reklámjában például egy tinédzser lány és homoszexuális fiútestvére egyaránt a lenge öltözetű, izzadt medencetisztító férfi után epekedik, s azon versengenek, hogy ki tud előbb odavinni neki egy üveggel a koffeintartalmú üdítőből. De az LMBTQ-t népszerűsítő márkák sorát gyarapítja a Kodak, a Bench vagy a Pantene is, a Nickelodeon gyerekcsatorna Nick Jr. nevű alcsatornája pedig idén júniusban, a Pride alkalmából kendőzetlenül készített a melegfelvonulásról rajzfilmet, amelyben a Nina West nevű transzvesztita énekelt a meleg, transzszexuális, valamint nem bináris párok és családok idilli boldogságáról.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.