Szombattól módosul a 138-as busz útvonala az M0-s autóút felújítása miatt

Szombattól módosított útvonalon, hosszabb menetidővel közlekedik a 138-as busz Budatétény felé, mert felújítás miatt lezárják az M0-s autóút és a 6-os főút csomópontjában az autóút M1-M7 felé vezető útpályájának lehajtóját – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) szerdán az MTI-vel.

Forrás: MTI2019. 06. 12. 13:27
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az augusztus végéig tartó korlátozás idején a 138-as busz nem érinti a Növény utca, a DEXTER, a Jókai Mór utca és a Lépcsős utca megállóhelyet.

A terelt vonalszakaszon az autóbuszok megállnak Barosstelep vasútállomásnál, ahol a 13-as buszcsaládra, valamint a Budatétényi sorompónál, ahol a 33-as, 114-es, 133E, 213-as, 214-es autóbuszokra lehet átszállni – ismertették.

Kitértek arra is, a korlátozások miatt a Csepel-sziget felől érkező autósok a következő, M6-os autópályánál lévő csomópontban hajthatnak le az autóútról.

A 12 tonnánál könnyebb, Budapest belvárosa felé tartó járműveknek az M0-M6 lehajtótól a Párhuzamos út – Nagytétényi út – Növény utca – 6-os főút, a nehéz tehergépkocsiknak pedig az M6 autópálya – Érd észak kihajtó – 6-os főút terelőutat ajánlják – tették hozzá.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.