Tüdőgyulladással került kórházba Csepel polgármestere

Borbély Lénárd immunrendszere összeomlott, és a véroxigénszintje folyamatosan csökkent.

Magyar Nemzet
2020. 10. 26. 10:52
null
Borbély Lénárd szerint a munkájuk alapozta meg a folytatáshoz szükséges választói bizalmat Fotó: Bach Máté
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nem javult, sőt rosszabbodott Borbély Lénárd állapota, amióta koronavírusos megbetegedést diagnosztizáltak nála – számolt be a koronavírussal való küzdelméről a polgármester. „Szombat este már alig tudtam levegőt venni, és így már a beszéd sem nagyon ment. Ki kellett hívni a mentőt, és kórházba kerültem. Itt kiderült, hogy kétoldali tüdőgyulladást kaptam, az immunrendszerem összeomlott, és a véroxigénszintem folyamatosan csökken” – írta bejegyzésében Csepel polgármestere, aki hozzátette, hogy

jelenleg oxigénnel segítenek neki, de ezek a napok meghatározók lesznek a további kezelést illetően.

 

A polgármester posztjában közölte: „39 éves vagyok, minden hétköznap sportolok, sokszor hétvégén biciklizni járok, folyamatosan vitamint szedek. Akik körülöttem vírusosak lettek, mindenki könnyedebben vészeli át. Sokkal idősebben is. Ennek persze nagyon örülök! Azt viszont nem gondoltam volna, hogy velem ez történik. Tartottam a koronavírustól, de nem féltem tőle.”

Borbély Lénárd arra kér mindenkit, hogy tartson be minden kormányzati óvintézkedést, leginkább a saját érdekében, mert személyes példája is jól mutatja, hogy a koronavírus nem válogat, és a betegség nagyon alattomos.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.