Vádat emeltek egy Csehországban halálos balesetet okozó baranyai férfi ellen

Vádat emelt a Pécsi Járási Ügyészség egy baranyai férfi ellen, aki 2017 decemberében halálos balesetet okozott Csehországban, egy építés alatt álló autópályaszakaszon – közölte a Baranya Megyei Főügyészség szerdán az MTI-vel.

Forrás: MTI2019. 07. 24. 14:39
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A férfi Németországból tartott Magyarországra egyik kollégájával, s egy főútról annak ellenére hajtott fel egy építés alatt álló autópályaszakaszra, hogy azt jelzőtábla tiltotta – írta a közleményben Varga-Koritár György baranyai főügyész.

A kivitelezés alatt álló sztrádán 80-90 kilométeres sebességgel haladtak, amikor a jármű egy híd betonszerkezetének csapódott, majd megpördült.

A baleset következtében az autó utasa olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a kórházba szállítását követően meghalt.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.