Brazil dílert fogtak el az Erzsébet téren

Belvárosi akciósorozatban részt vevő civil ruhás rendőrök figyeltek fel a gyanús férfira.

MN
2017. 09. 13. 5:24
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A belvárosi akciósorozatban résztvevő civil ruhás rendőrök hétfőn, az esti órákban figyeltek fel két férfira az V. kerületi Erzsébet téren: egy 37 éves budapesti férfi kábítószert vett át egy 35 éves brazil férfitól, majd azt a ruhája alá rejtette. A nyomozók az üzletet követően mindkettőjüket elfogták, majd a ruházatuk átvizsgálásakor 10,13 gramm kábítószergyanús zöld növényi törmeléket, valamint 1,04 gramm szintén kábítószergyanús fehér port találtak és foglaltak le – írja a Police.hu.

A rendőrök előállították őket a kerületi rendőrkapitányságra, ahol a brazil állampolgárt kábítószer-kereskedelem miatt, a budapesti férfit pedig kábítószer birtoklása miatt gyanúsítottként hallgatták ki. 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitányságának nyomozói a brazil férfit őrizetbe vették, és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.