Tizenöt embert állítottak elő hétvégén a bulinegyedben

További 13 esetben szabálysértési feljelentést tettek. Húsz alkalommal helyszíni bírságot szabtak ki.

MN
2017. 09. 11. 12:26
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A nyár végén jelentősen megnő a bulinegyedben szórakozó fiatalok száma, emiatt a Budapesti Rendőr-főkapitányság a hétvégén ellenőrzést kezdett Budapest V., VI. és VII. kerületében, a Szent István körút, a Teréz körút és a Rákóczi út által behatárolt területen – írja a Police.hu.

A tájékoztatás szerint a rendőrök az akcióban az elmúlt hétvégén 12 személyt bűncselekmény (közülük 10 főt garázdaság és 2 főt körözés) miatt, míg 3 személyt szabálysértés miatt fogtak el és állítottak elő. További 13 esetben szabálysértési feljelentést tettek és 20 alkalommal helyszíni bírságot szabtak ki.

A rendőrség közölte: a Budapesti Rendőr-főkapitányság folyamatos bűnügyi és rendészeti jelenlétet biztosít Budapest belvárosában, amelynek célja a kiemelt bűncselekményekkel szembeni fellépés, felderítés, az elkövetők beazonosítása, valamint elfogása, a jogsértések megelőzése.

 

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.