Várpalotai hintabaleset: javult a koponyasérült fiú állapota

Pénteken levették az altatógépről a 18 éves fiatalt.

MN
2017. 09. 12. 13:01
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Pénteken levették az altatógépről a 18 éves fiút, aki koponyasérülést szenvedett a Várpalotai Napok Hunyadi Mátyás téri rendezvényén – mondta el a fiatal édesanyja a Zaol.hu-nak. Hozzátette, ő minden apró mozdulatnak nagyon örül, és fia már megszorítja a kezét, illetve a könnye is folyik néha.

A portál azt írja, az orvosok közölték a családdal, hogy az eredmények alapján kicsit jobb a fiú állapota, azonban óva intették őket a túlzott bizakodástól.

A várpalotai napok Hunyadi Mátyás téri rendezvényén szeptember 2-án esett szét egy nyolcszemélyes hidraulikus hinta. A balesetben öten sérültek meg, közülük egy sérültet a helyszínen láttak el, négyet pedig a veszprémi kórházba vittek. A koponyasérülést szenvedett 18 éves férfit később mentőhelikopterrel átszállították a győri Petz Aladár kórházba.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.