Keresés
Magyar Nemzet
2019. szeptember 19., csütörtök, Vilhelmina napja

Címke: ajánlások

23 cikk 1/3 oldal

Általában öt-hét ajánlás kell a nemzetiségi választáson induló jelölteknek

Az október 13-ai nemzetiségi választáson induló jelölteknek általában öt-hét ajánlást kell összegyűjteniük ahhoz, hogy felkerülhessenek a szavazólapra. Három nappal a jelöltbejelentés vége előtt már több mint 8400 nemzetiségi jelöltet jelentettek be a Nemzeti Választási Iroda internetes tájékoztató oldala, a www.valasztas.hu adatai szerint. Öt évvel ezelőtt 12 ezer nemzetiségi jelölt indult a választáson.

Harminc ország szakértői dolgoztak ki internetbiztonsági ajánlásokat

Internetbiztonsági ajánlásokat dolgozott ki harminc ország kiberbiztonsági szakértője pénteken a következő, ötödik generációs (5G) távközlési hálózat fejlesztéséhez a Huawei kínai távközlési óriásvállalat berendezéseit övező aggályok közepette.

Hosszú sorok állnak a Fidesz standjainál

A Fidesz adta le a pártok közül elsőként az európai parlamenti választáson való induláshoz szükséges számú ajánlást a Nemzeti Választási Irodában.

Elsőként a Fidesz-KDNP adta le az ajánlásokat

A támogató aláírások gyűjtését ezt követően is folytatják, Orbán Viktor programja mellett, a bevándorlás megállításáért – mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója.
23 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.