Keresés
Magyar Nemzet
2020. február 18., kedd, Bernadett napja

Címke: balesetek

14 cikk 1/2 oldal

Véget ért egy korszak az új autóknál

Az utakon jóval több az autó, mint tíz éve, ami megmutatkozik a dugók mind gyakoribbá válásában vagy a biztosítói káresetek számának növekedésében.

Sötét napok a közutakon

Számos végzetes kimenetelű baleset történt az ünnepi készülődés miatt megnövekedett forgalomban és a téliesből hirtelen ismét őszibe forduló időjárás miatt az elmúlt napokban.

Négy százalékkal kevesebb közúti baleset

A KSH legfrissebb kiadványa szerint bár kevesebben sérültek meg a közutakon, továbbra is jelentős a gyorshajtás miatt okozott balesetek aránya.

„Csak egy pillanatra nem figyeltem”

Bölcsőhalál, félrenyelés, magasból esés és mérgezés – akinek van gyermeke, tudja, hogy nem könnyű mindig mögöttük állni és megóvni őket, elég egyetlen pillanat, hogy a bajból tragédia történjen.

Folyamatos munkában a rendőrség

A hosszú hétvégén a rendőrök 762 embert fogtak el, közülük 104-et az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 540 embert bűncselekmény elkövetésén értek tetten.
14 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …