Keresés
Magyar Nemzet
2020. február 26., szerda, Edina napja

Címke: balliberálisok

30 cikk 1/3 oldal

Jászi Oszkárt polírozzák

A Népszava című lapban megjelent, Szakács Árpádot támadó írást olvasva, mintha „a múltat végképp eltörölni” bolsevik javaslat elevenedne meg.

Karácsony régi-új tanácsadói

Miközben Karácsony Gergely népszerűsége még a baloldali szavazók körében is csökken, az ellenzéki főpolgármester a Soros-hálózathoz is köthető „civilekből” állította fel stábját.

Polgári Magyarországot építünk

Megvan minden alap ahhoz, hogy a kormány egy markáns és a ballibeket ellenpontozó koncepciót tárjon a közvélemény elé, ami akár el is döntheti a 2022-es választásokat.

Sorosista roma jogvédő perelte be Orbánt

Horváth Aladár 2002-2006 között a romáknak munka helyett segélyt adó Medgyessy- és Gyurcsány-kormányok szociálpolitikai tanácsadója volt.

Tort ül a kettős mérce és az erkölcsnélküliség

Előállt az a balliberális vélemény, mely szerint Gréczy Zsoltnak nem is kellett volna lemondania, hiszen a szexualitást semmiféle norma nem korlátozhatja, még közszereplőként sem.

A populizmus nem az ördögtől való

Balliberális körökben populista módszerek alkalmazása a kormányzati politikában csaknem bűnnek számít. Pedig saját ideológiájuk alapján éppen tőlük lenne elvárható a munkavállalókkal való szolidaritás.

Összefognak a balos városállamok

A globalizmus elméletei szerint Budapest egyre kevésbé a nemzet fővárosa és egyre inkább a globális városállamok liberális láncolatának egyik becses darabja lenne.

Balliberális játék határok nélkül

Karácsony Gergely több régiós ország balliberális főpolgármesterével fog lobbizni azért, hogy az önkormányzatok közvetlenül lehívható uniós támogatásokat kaphassanak.
30 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …