Keresés
Magyar Nemzet
2019. december 14., szombat, Szilárda napja

Címke: balliberálisok

21 cikk 1/3 oldal

A Gothár-ügyben hallgat a balliberális ellenzék

Míg a Marton-ügy kapcsán még petícióztak és követelték a fellépést, addig mostanra elfogyott a bátorságuk és hallgatnak – mondta Rétvári Bence a Parlamentben.

Egyházellenes kampány zajlik

Kommunikációs hadviselést folytat a magyarországi ellenzék a kereszténység ellen – derül ki a balliberális pártok utóbbi években tett nyilatkozataiból, állásfoglalásaiból.

A balliberális tábor kiszabadult a burokból

Kerüljük el, hogy két politikai-kulturális buborék lebegjen egymás mellett, néha össze-összeütközve. A tisztánlátás, a másik oldal hangulatának megismerése nélkül nem győzhet a kormány 2022-ben.

Kegyeletsértő Jobbik

Lezajlott október 23-a, hosszú idő után az első olyan nemzeti ünnep, amely előtt az ellenzéki pártok nem lettek egy választás után jó alaposan a földbe döngölve.

Baljós árnyak a városházán

A Gyurcsány-Demszky-korszak bizalmi emberei köszönhetnek vissza Karácsony Gergely főpolgármester hivatali stábjában. Többek között olyan nevek bukkannak fel, mint Lamperth Mónika, Gál J. Zoltán.

A balliberálisok küzdelme az újszülöttekkel

Nemrég a balliberális HVG nyíltan az újszülöttek és a nagycsaládosok ellen uszított. Egy norvég professzort idézve arról írtak, hogy az újszülöttek felelősek a klímaváltozásért.
21 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …