Keresés
Magyar Nemzet
2019. június 19., szerda, Gyárfás napja

Címke: Bayer Zsolt

167 cikk 1/17 oldal

Rogán Antal: Nagy tétje van a májusi voksolásnak

A májusi voksolás tétje, hogy meg tudjuk-e védeni a nemzeti függetlenségünket – mondta a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter a Hír TV Bayer show című műsorában.

Rogán Antal: Nagy tétje van a májusi voksolásnak

Ugyanazok szeretnének kormányozni, akik egyszer már tönkretették az országot. És ezt itt van most az európai parlamenti választás körüli küzdelemben is, ők nem véletlenül a Nyugatnak a nagy kedvencei.

Sajtóklub: Európa az utolsó órában van

Szentesi Zöldi László, a Magyar Demokrata főmunkatársa szerint nincsenek véletlenek, a Notre-Dame tragédiája mögött sokkal mélyebb, lelki okok húzódnak.

Miasszonyunk...

Talán nem veszett el még minden. Lángolt a Notre-Dame, és az emberek zokogtak és imádkoztak. Igen, zuhanó repülőn feltűnően kevés az ateista…

Bayer Zsolt megmutatta várbeli lakását

A Magyar Nemzet publicistája arról tájékoztatta az érdeklődő kollégákat, hogy élethossziglan tartó, örökölhető bérleti jogot szerzett, ami kizárólag ingatlancserével történhet.

Harmincegyedik születésnapját ünnepli a Fidesz

Megalakulásának harmincegyedik évfordulóján a párt Lendvay utcai székházában ünnepséget tartott a Fidesz. Az ünnepi tortát Orbán Viktor és Kövér László vágta fel.
167 cikk 1/17 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.