Keresés
Magyar Nemzet
2019. szeptember 23., hétfő, Tekla napja

Címke: Bayer Zsolt

173 cikk 1/18 oldal

Ezek őrültek vagy gazemberek? 2. rész

Az őrült gazember ki is mondja: a gazdagoknak tilos szaporodni, szaporodni ott vannak a feketék Afrikában meg az arabok a Közel-Keleten, azok majd idejönnek, és szép lassan átveszik a helyünket.

Háttérkép: Honnan jött és kicsoda Ursula von der Leyen?

Weber, Timmermans és az unió korábbi meghatározó politikusai elbuktak, helyettük azonban számos új név robbant be a köztudatba. Ezek közül a legfontosabb az Európai Bizottság új elnökjelöltje. Ki és honnan kerítette elő Ursula von der Leyen-t? Többek között ezekről beszélgetett a Hír TV Háttérkép című műsorában Bayer Zsolt vendégeivel, Bogár László és Boros Imre közgazdászokkal.

A nagy kompromisszum

Megérkezett Merkel, aki a német szocdemekkel együtt a legnagyobbat bukta a választásokon, és beállt Timmermans mögé. És ezt elnevezték kompromisszumos megoldásnak.
173 cikk 1/18 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.