Keresés
Magyar Nemzet
2020. február 24., hétfő, Mátyás napja

Címke: Benjamin Netanjahu

72 cikk 1/8 oldal

A palesztinokat kihagyták a vitából

Az arab diplomácia is nagy kihívás elé néz most, hiszen mihamarabb dönteniük kell az egységes válaszról, fogalmazott Szalai Máté, a Külügyi és Külgazdasági Intézet vezető elemzője.

Bemutatta béketervét Donald Trump

Kétállami megoldásra vonatkozó béketervet vázolt fel tegnap Donald Trump az izraeli–palesztin konfliktus rendezése érdekében. A terv Izrael részeként ismerné el a palesztin területeken létesült zsidó telepeket.

Lemondott miniszteri tisztségeiről Benjámin Netanjahu izraeli kormányfő

Lemondott az eddig magánál tartott miniszteri tárcákról Benjámin Netanjahu, az izraeli átmeneti kormány miniszterelnöke, mert a törvények értelmében nem tölthet be miniszteri tisztséget, aki ellen vádat emelt az államügyész – jelentette a helyi média csütörtökön.

Mentelmi joggal védekezik a vádak ellen Netanjahu

Az izraeli ügyvezető kormányfőt előzőleg közhivatallal való visszaéléssel, csalással és korrupcióval vádolta meg a rendőrség nyomozati anyaga alapján Aviháj Mandelblitt főügyész.
72 cikk 1/8 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …