Keresés
Magyar Nemzet
2020. október 29., csütörtök, Nárcisz napja
HÍR TV – Csörte:Tüntetés egykor és tüntetés most

Címke: Bernie Sanders

29 cikk 1/3 oldal

Láthatatlan ellenség

Az amerikai elnökválasztás azon a kérdésen dől el, hogy az elnök tudja-e kezelni a koronavírus-járványt.

A világ, mint nyitott illemhely

Ha egy hülye Budapesten, az V. kerületben delirál valamit az „orbáni diktatúráról”, a világ összes hülyéje egyszerre deli­rálni kezd. Ez a Soros-hatás. Az érdeklődők most élő egyenesben tanulmányozhatják ezt.

Biden-Sanders-vita kézfogás nélkül

Joe Biden utcahosszal jobban áll a felmérések szerint Bernie Sandersszel szemben abban a négy államban, ahol ma előválasztást tartanak.

Biden lehet Trump kihívója

Bernie Sanders szenátor többek közt az 1960-as évek Maót, Che Guevarát, Fidel Castrót és Ho Si Minht dicsőítő, az egyetemeket és a nagyvárosokat káoszba fullasztó baloldalának (a 68-as nemzedéknek) szellemi utódja.

Az amerikaiak többsége nem vevő Sanders „forradalmára”

Magyarics Tamás szakértő elmondta, a demokrata elit is tartott attól, hogy Bernie Sanders lesz az elnökségért harcba szálló jelölt, mert az ő programja még a demokrata főáramtól is balra áll, ráadásul nagyon drága lenne a megvalósítása.
29 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …