Keresés
Magyar Nemzet
2019. október 20., vasárnap, Vendel napja

Címke: Carola Rackete

13 cikk 1/2 oldal

Migránspárti kettős mérce az EU-ban

A balliberális csoport ünnepelte tegnap hangos tapssal az Európai Parlamentben az Olaszországban törvényt sértő hajóskapitányból a bevándorláspártiak hősnőjévé vált Carola Racketét.

Hősként ünnepelték Racketét

Egészen elképesztő bevándorláspárti szeánszon vagyunk túl. Elfogadhatatlan és szélsőséges hozzászólások sorát hallgattuk végig – összegezte a történteket Hidvéghi Balázs.

Bűnözőmentő civilkedés

Carola Rackete civil hajóján legalább három, borzalmas bűnöket elkövetett fiatalember is megbújhatott, mintegy félszáz fő között. Azaz öt-hat százaléknyi bűnöző.

Bomba üzlet a földközi-tengeri emberkereskedelem

Az emberkereskedelem az alapvető jogok megsértése, amelyet kifejezetten tilt az Európai Unió alapjogi chartája, és elkövetését az EU működéséről szóló szerződés a bűncselekmények közé sorolja.

Carola Rackete, a jakobinus

Az elsők, a francia jakobinusok is jobb világot akartak teremteni, de mivel a valóság nem engedelmeskedett az ideáiknak, terrorral próbálták mégis engedelmességre szorítani.

A cselekvés ideje

Carola Rackete – nevéhez híven – üstökösként robbant be a köztudatba. Magánakciójával nem csupán a liberális értelmiség körülrajongott sztárja lett, de a „civil” szervezeteket is felbátorította.

Szuperhatalmat kapott Salvini a migráció ellen

Az olasz partokra migránsokkal érkező civilhajók kitiltását célozza a római kormánynak az eddigi rendelkezéseket is tovább szigorító migrációs törvénycsomagja, amelyet megszavazott most a római parlament.
13 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …