Keresés
Magyar Nemzet
2020. november 26., csütörtök, Virág napja
HÍR TV – CSÖRTEGyurcsány célja az egész ellenzék dominálása

Címke: Carola Rackete

18 cikk 1/2 oldal

Mindennapos terror Európában

A múltkori újabb késes terrortámadás után minden jóérzésű brit azt mondja, hogy nem kell több migráns.

Ökoszocializmus migránsmentés helyett

Carola Rackete, ha bűnösnek találják, akár tizenöt év börtönbüntetést is kaphat. Az ex-hajóskapitány idén nyáron csatlakozott egy radikális ökoaktivista szervezethez.

Bevándorláspárti kettős mérce az EU-ban

A balliberális csoport ünnepelte tegnap hangos tapssal az Európai Parlamentben az Olaszországban törvényt sértő hajóskapitányból a bevándorláspártiak hősnőjévé vált Carola Racketét.

Hősként ünnepelték Racketét

Egészen elképesztő bevándorláspárti szeánszon vagyunk túl. Elfogadhatatlan és szélsőséges hozzászólások sorát hallgattuk végig – összegezte a történteket Hidvéghi Balázs.

Bűnözőmentő civilkedés

Carola Rackete civil hajóján legalább három, borzalmas bűnöket elkövetett fiatalember is megbújhatott, mintegy félszáz fő között. Azaz öt-hat százaléknyi bűnöző.

Bomba üzlet a földközi-tengeri emberkereskedelem

Az emberkereskedelem az alapvető jogok megsértése, amelyet kifejezetten tilt az Európai Unió alapjogi chartája, és elkövetését az EU működéséről szóló szerződés a bűncselekmények közé sorolja.
18 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …