Keresés
Magyar Nemzet
2020. január 18., szombat, Piroska napja

Címke: Csorbai Ferenc

9 cikk 1/1 oldal

Mohácson az új választásra várnak

Ahogy a jogszabályok lehetőséget adnak rá, Mohácson a kormánypárti többség feloszlatja a képviselő-testületet, vagyis alig egy éven belül újra önkormányzati választás lesz a baranyai városban.

Joghézag vezetett a legújabb mohácsi vészhez

A jelölt halála esetén akkor is időközi választást kellene kiírni, ha kiesése folytán ugyan egynél több jelölt marad versenyben, de az őt jelölő szervezet kéri az időközi választás kiírását.

Aláírásgyűjtés az egypárti voksolás ellen

Két hete tragikus körülmények között hunyt el a települést 21 éve vezető Szekó József, aki a Fidesz jelöltjeként indult az október 13-i önkormányzati választáson.

Nem lép vissza a szocialista aspiráns

A szocialisták volt pártpénztárnokának, Puch Lászlónak a veje maga jelentette ezt be. Így, ha egyetlen szavazatot is kap, övé Mohács.

Mohácson nem lesz többpárti választás

Egyre biztosabb, hogy több mint két évtized után baloldali vezetése lesz Mohácsnak. A fideszes polgármester és jelölt, Szekó József halála után ugyanis Csorbai Ferenc az egyetlen, akire a helyiek szavazhatnak.
9 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …