Keresés
Magyar Nemzet
2020. december 2., szerda, Melinda, Vivienn napja
HÍR TV – KEMÉNYMAG172 év rekordját döntötte meg Orbán Viktor.

Címke: donyeck

7 cikk 1/1 oldal

Járványveszély ide vagy oda, dúlnak a harcok

A világszerte kialakult járványügyi helyzet ellenére nem álltak le a harcok Kelet-Ukrajnában, miközben a konfliktus rendezésén dolgozó munkacsoportok nem tudják végezni a munkájukat.

Sovány eredmények

Az aktív fegyveres fázis lezárult, de a két ukrán megye területének egy része továbbra is a szeparatista erők ellenőrzése alatt áll.

Egyezmény van, eredmény nincs

Kelet-Ukrajna továbbra is a szakadárok kezében van, a kialakult helyzet a 2015-ös állapotokat tükrözi. Az ENSZ Biztonsági Tanácsa orosz kérésre kedden tárgyalja az ügyet.

Újra dörögtek az ágyúk Donyeckben, négyen megsérültek

Újra dörögtek az ágyúk Ukrajna keleti felén, a Donyec-medencei válságövezetben pénteken. A lövedékek kárt tettek három épületben, ami miatt négy polgári személy megsérült – adta hírül a régió rendőrsége.

Ukrajna elfeledett háborúja

A helyiek azt állítják, az ukrán elnök a kisujját sem mozdítja a Donyeckben és Luhanszkban élők körülményeik javításáért vagy az anyaországba való visszacsatolásukért.
7 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …