Keresés
Magyar Nemzet
2019. május 26., vasárnap, Fülöp, Evelin napja

Címke: eu

5799 cikk 1/580 oldal

Európai egyesült rémálmok

Ma még sok száz millió realista európai reméli, hogy az Európai Egyesült Államok hirdetőinek, köztük Gyurcsány Ferenc feleségének nem lesz igaza.

Még megvédhető a demokrácia és a szabadság

Ez a vasárnapi EP-választás nem más, mint egy újabb népszavazás a betelepítési kvótáról, ahol a Fideszre leadott minden szavazat a nemzeti szuverenitás megvédését szolgálja.

Sargentini csak ártani akart

Nicolas Bay elmondta: az ENF-ben példaként tekintenek a magyar miniszterelnöknek az EB túlzott hatalmával szembeni ellenállására, és szerinte Macronnak is ezt kellene tennie.

A negyedéves bűvös szám

Egyértelműen sok az 5,3 százalékos gazdasági növekedés, mind Magyarország korábbi adatait, mind az Európai Unió többi országát tekintve igen kedvező.

Szögek Európa koporsójában

Ha a migránskultusz és a genderideológia túldimenzionálásához még az Európai Egyesült Államok fantomja is társul, akkor ez azt jelenti, hogy e koporsónak lecsapjuk a fedelét is.

Védelmi eszközök a hibrid háborúban

Az iszlám harcosai még nem álltak össze harci alakzattá Európában, mert konspirált életet élve lesből, sunyi módon támadnak merényletek formájában.
5799 cikk 1/580 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.