Keresés
Magyar Nemzet
2019. december 6., péntek, Miklós napja

Címke: fekete-győr andrás

20 cikk 1/2 oldal

SZDSZ-es tempó a Momentumban

Elképesztő, hogy a Momentum és az elnök nem fogja fel: a magyar kisebbség védelme nem azzal függ össze, hogy Kelemen Hunor esélyes-e az elnökválasztási küzdelemben.

„Bűzlik a baloldal a gyurcsányizmustól”

A Gyurcsány Ferenc által elkövetett bűnök és a Borkai Zsolt által elkövetett erkölcsi kisiklás nem mérhető össze — hívta fel a figyelmet Kövér László házelnök.

Cimborák

Fekete-Győr András itthon is szembe megy a magyar érdekekkel, miért ne ezt tenné Romániában? Madarat tolláról, momentumost eszmetársáról.

A Momentum uralná az ellenzéki térfelet

Fekete-Győr szerint a Fideszből előbb-utóbb kiábránduló emberek nem Gyurcsányékat, hanem őket választják, mert a Momentum meggyőzőbb abban, hogy „van nyugati alternatívája ennek a rendszernek”.

Tetemes összegeket fizetnek a pártok Zuckerbergnek

Az elmúlt évek tapasztalataitól elté­rően, idén az utcákon díszelgő választási plakátok mellett a közösségi térben is fel-felugranak a pártok és politikusok hirdetései.

A Momentum az új SZDSZ

Egyre nyilvánvalóbb, hogy a Momentum Mozgalom egy tőrőlmetszett liberális párt, noha politikusai nemrég — taktikai okokból — még mindent megtettek, hogy centristának állítsák be az új formációt.
20 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …