Keresés
Magyar Nemzet
2019. augusztus 17., szombat, Jácint napja

Címke: fekete-győr andrás

89 cikk 1/9 oldal

Köpönyegforgatók hava

Fekete-Győr András mozgalma kapitulált, feladott mindent, amit éveken keresztül ígért követőinek, az alapítóknak, akik jelentős része már máshol – vagy inkább sehol – sem politizál.

Micsoda buli!

Üres óráimban néha elmerengek: mi lesz, ha egyszer a Föld minden országában elfogadják a melegházasságot? Mi lesz a sok jogvédővel, LMBTQ-élharcossal, gondterhelt liberális párttal?

Vastag bőr van, logika nincs

A nem épeszű logika szerint a Fidesz-KDNP immár holtversenyben van a Gyurcsány & Dobrev-féle liberálbolsevik képződménnyel, melyben ’56 eltipróinak és ’68 anarchista páviánjainak ideológiája csapódik le.

Momentum-szirének

„Magyarország hangja leszünk Európában” – írja közösségi oldalán Donáth Anna, mint aki, teszem azt, az Eurovíziós dalfesztiválra készülne.

A Momentumhoz mehettek át az LMP szavazói

Az LMP és a Jobbik szavazatai hullhattak a Momentum ölébe, amely az EP-választáson elért eredményei alapján továbbra is erősen fővárosi párt.

Még egy látnok

Hogy képben legyünk Orbán Viktor és Matteo Salvini csütörtöki találkozójáról, maga Fekete-Győr András siet a segítségünkre.

Tenyérbemászók

Hogy ki ne szoruljanak a közbeszédből, péntek reggel a Momentum aktivistái átmatricázták az Árpád híd metrómegállót Göncz Árpád városközpontra
89 cikk 1/9 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.