Keresés
Magyar Nemzet
2019. július 20., szombat, Illés napja

Címke: felújítás

559 cikk 1/56 oldal

Több száz milliós viharkár az iskolákban

Hatalmas károkat okozott az elmúlt hetek viharos időjárása az állami iskolák egy részében, az orkánerejű szél néhol letépte a tetőket, a nagy mennyiségű eső pedig komoly beázásokat okozott.

Kultúrházak, parókiák is megújulnak a kisfalvakban

A Magyar falu program első pályázati kiírása során 13 milliárd forintot nyertek közösségfejlesztésre települési önkormányzatok és egyházközségek. Az elnyert összegből több száz fejlesztés indul el.

Befejeződött a kisbéri kórház felújítása

Kisbéren befejeződött a Batthyány Kázmér Szakkórház felújítása, a 370 millió forintos beruházás nyomán új műszereket szereztek be és energiamegtakarítást eredményező munkákat végeztek el – közölte az intézmény az MTI-vel.

Felújítás miatt változik a Budapest-Vácrátót-Vác vasútvonalon a menetrend

A Rákospalota-Újpest és Veresegyház közötti pálya karbantartása, illetve Rákospalota-Újpest állomás vágányainak átépítése miatt július 6-tól módosított menetrend szerint járnak a vonatok a Budapest-Vácrátót-Vác vonalon – közölte a Mávinform pénteken az MTI-vel.
559 cikk 1/56 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.