időjárás -2°C Natália 2021. December 9.
logo

találatok a(z) #férfi vízilabda hashtagre (26)

Új trónkövetelő a Kondorosi útról

Az OSC férfivízilabda-csapata legyőzte a földkerekség két legerősebb gárdáját. Előbb február 4-én a Bajnokok Ligája címvédőjét, az FTC-Telekomot, majd pénteken az olasz Pro Reccót.

A legjobb négy között a férfi vízilabda-válogatott

A magyar válogatott bejutott a négy közé a Duna Arénában zajló vízilabda Európa-bajnokság férfitornáján: Märcz Tamás együttese a szerdai negyeddöntőben 14-10-re győzte le az orosz csapatot.

Már csak ez az egy hiányzik

Az FTC-Telekom április 16. óta veretlen hazai és nemzetközi színtéren egyaránt, csak egy-egy OSC, illetve Pro Recco elleni döntetlen árnyalja picit a képet.

Győzelemmel búcsúzott a háromszoros olimpiai bajnok Kiss Gergely

Az olimpiai bajnokokból álló Millenium Masters csapata 16-12-re legyőzte a masters világ- és Európa-bajnok Oázis SC együttesét a Duna Arénában rendezett kétnapos vízilabda-gála zárásaként. Ez a találkozó volt Kiss Gergely hivatalos búcsúmérkőzése.

Végleg befejezi a póló óriása

Kiss Gergely, a pólós-aranygeneráció egyik kiválósága is felhagy az aktív játékkal; pénteken és szombaton kétnapos vízilabdás gálán búcsúztatják el a Duna Arénában.

És akkor elsült Vámos balja…

Újra ott van a világ közvetlen élmezőnyében a magyar póló, 2013 után ismét mindkét válogatottunk bejutott a világbajnoki elődöntőbe.

1/3 oldal