Keresés
Magyar Nemzet
2019. augusztus 19., hétfő, Huba napja

Címke: film

483 cikk 1/49 oldal

Kicsit sem vagyok boldog

Susanne Heinrich rendezőnő kőkemény kritikát gyakorol filmjében a melankolikus lányok felett, sőt a bajok forrását is bemutatja.

Vadászd le a vidékit, mert konzervatív!

Botrányt keltett a The Hunt (A vadászat) című amerikai szatirikus thriller előzetese, amelyben a gazdag, liberális „elit” puszta szórakozásból konzervatív, vidéki amerikaiakra vadászik.

Megküzdeni Góliáttal

Zavarba ejtő mozi Peter Grönlund Góliát című krimi-drámája, mert a film végén nem nagyon tudja a néző, mit gondoljon. Kétségbeesve keresheti mindenki a kapaszkodókat.

Andy Vajna filmjeinek plakátjaiból nyílt kiállítás Budapesten

Andy Vajna negyvenkét filmjének plakátja, fényképek, személyes relikviák láthatók a Hongkong-Los Angeles-Budapest című kiállításon, amely az idén januárban elhunyt producer születésének 75. évfordulóján, csütörtökön nyílt a Kempinski Hotel Corvinus Budapestben.

Anna, az üres matrjoskababa

Luc Besson új filmje, az Anna nem az, amit évek múlva is újra és újra megnézünk, de egyszeri moziélménynek nem utolsó, csak épp feledhető.

Az ifjúság kényszere

A divatipar felismerte a természetességben rejlő üzleti lehetőségeket, a filmipar ezzel szemben még mindig kétségbeesetten keresi az örök fiatalság Szent Grálját.
483 cikk 1/49 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.