Keresés
Magyar Nemzet
2019. december 9., hétfő, Natália napja

Címke: Fővárosi Közgyűlés

53 cikk 1/6 oldal

Pesti Imre: Kórházstopot rendelt el a Fővárosi Közgyűlés

Kórházstopot rendelt el a Fővárosi Közgyűlés, amikor a balliberális többség leszavazta a dél-budai centrumkórház megépítését támogató előterjesztést – mondta a fideszes országgyűlési képviselő.

Társadalmi nyomásra ment át az atlétikai vb

A Fővárosi Közgyűlés egyhangúlag támogatta a 2023-as atlétikai világbajnokság megrendezését a korábban a kormánnyal megtárgyalt feltételek alapján.

Karácsonyék mindent a kormánytól várnak

Nem szavazta meg a budapesti egészségügy fejlesztéséről szóló Fidesz-javaslatot szerdai ülésén a balliberális többségű Fővárosi Közgyűlés.

A magyar szövetség szerint az atlétika győzött

„Az atlétika győzött” – reagált a magyar sportági szövetség (MASZ) a Fővárosi Közgyűlés szerdai döntésére, mellyel a testület – feltételekkel – támogatását adta, a 2023-as budapesti világbajnokság rendezéséhez.

Rendezett visszavonulás

Karácsony Gergely megkezdte a rendezett visszavonulást a csatatérről a kompromisszumok mezejére. Pontosan felmérte, túl nagy kockázattal járna a végletekig kiélezni az atlétikai vb sorsát.

Nehezebb lesz parkolni Budapesten

A főpolgármester csökkentené a fizetőautomaták számát, mert szerinte sokan már mobillal fizetnek, ez azzal járhat, hogy az eddigi 80-ról 250 méterre növekszik a parkolótól az automatáig megteendő út.
53 cikk 1/6 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …