Keresés
Magyar Nemzet
2020. november 27., péntek, Virgil napja
HÍR TV – CREDONem értünk egyet a dogmáikkal, kiközösítenek.

Címke: gyógyszergyár

6 cikk 1/1 oldal

A gyógyszergyár szerint gyakori a vakcinafejlesztésben a tesztelés felfüggesztése

– Kifejezetten gyakori lépés az oltóanyagok fejlesztése során, hogy átmenetileg felfüggesztik egy kísérleti vakcina tesztelését. A különbség most az, hogy a koronavírus elleni oltóanyag előállítását az egész világ figyelemmel követi – mondta csütörtökön Pascal Soriot, az AstraZeneca brit–svéd tulajdonban lévő gyógyszergyár vezérigazgatója.

Huszonöt éve indult a kereskedés a Richter részvényeivel

Éppen negyedszázada, 25 éve kezdték meg a kereskedést a Richter Gedeon Nyrt. részvényeivel a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT), ahol ebből az alkalomból ünnepélyes csengetéssel indították a kereskedést pénteken.

A vártnál jobban nőtt Richter árbevétele a második negyedévben

A Richter Gedeon Nyrt. 119,9 milliárd forint konszolidált árbevételt ért el idén a második negyedévben, ami 8,5 százalékkal nagyobb az előző év azonos időszakában elértnél – közölte a gyógyszeripari vállalat a Budapesti Értéktőzsde honlapján kedden.
6 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …