Keresés
Magyar Nemzet
2019. november 12., kedd, Jónás, Renátó napja

Címke: impeachment

8 cikk 1/1 oldal

Szintet lépnek az impeachmentben

A szavazás új szintre emeli a Trump ellen már hetek óta zárt ajtók mögött zajló vizsgálatot, amelyet az ukrán elnök befolyásolásának kísérlete miatt indítottak – mutat rá a CNN.

Vádemelési eljárás Trump ellen

Az impeachment, vagyis a közhivatal-viseléssel összefüggő vádemelés-felelősségre vonás tengerentúli vesszőfutása egyre inkább a farkast kiáltó pásztorfiú meséjére hasonlít.

Impeachment zárt ajtók mögött

Az az eljárás, amelynek előkészítését megkezdték a demokrata többségű képviselőház szakbizottságai, Donald Trump Fehér Házból való elmozdítását célozza.

Zelenszkij állítja, Trump nem zsarolta meg

A demokrata többségű washingtoni képviselőház folytatja az elnök közjogi felelősségre vonásának, az impeachmentnek az előkészítését, és az amerikaiak fele támogatja ezt.

A forduló kocka

Az amerikai képviselőház bizottságaiban gyűjtik a támogatásokat a Donald Trump államfő eltávolítására irányuló folyamat elindításához.

Felelősségre vonnák Trumpot

A Fehér Ház szerdán nyilvánosságra hozta Trump, illetve Zelenszkij ukrán elnöknek az egész ügy hátterében álló júliusi telefonbeszélgetésének leiratát.

Donald Trump: Nincs együttműködés a demokratákkal

Nincs együttműködés a demokratákkal semmilyen lényeges kérdésben mindaddig, amíg fel nem hagynak azokkal az erőfeszítéseikkel, hogy vizsgálatokat indítsanak ellene – jelentette ki Donald Trump amerikai elnök a Fehér Ház Rózsakertjében újságíróknak, miután megszakította tárgyalásait a kongresszus demokrata párti két vezetőjével.
8 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …