Keresés
Magyar Nemzet
2020. június 5., péntek, Fatime napja
HÍR TV – Publi Cafe:Káoszt szítva verik meg Trumpot

Címke: impeachment

48 cikk 1/5 oldal

Elhunyt az amerikai elnök botrányát kirobbantó nő

Az Egyesült Államokban hasnyálmirigyrákban 70 éves korában elhunyt a Clinton-Lewinsky botrányt kirobbantó Linda Tripp – jelentette a nő családjára hivatkozva több amerikai médium is szerdán.

Triumfálhat Trump a felmentése után

Igen becstelen és korrupt embereknek nevezte az ellene impeachmentet folytatókat Donald Trump, miután – mint várható volt – a szenátus a végszavazáson mindkét vádpont alól felmentette.

Trump hivatalban marad – Elbukott az impeachment

Az amerikai szenátusban szerda este felmentették az amerikai elnököt az ellene folytatott alkotmányos felelősségre vonási eljárás keretében felhozott két vádpont alól.

Küszöbön a felmentő ítélet

Akár napokon belül leszavazhatja a vádpontokat az amerikai szenátus a Donald Trumppal szembeni közjogi felelősségre vonási tárgyalások után.

Washingtoni hátszelet kapott Zelenszkij

Zelenszkij ukrán elnök azt szeretné, ha az Egyesült Államok aktívabb szerepet vállalna a Donyec-medencei konfliktus rendezésé­ben, valamint a Krím félsziget Ukrajnához történő visszatérésének elősegítésében.
48 cikk 1/5 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …