Keresés
Magyar Nemzet
2019. szeptember 23., hétfő, Tekla napja

Címke: juncker

133 cikk 1/14 oldal

Kettős mérce

Miközben Magyarország már négy éve állja a sarat a déli végeken, a brüsszeli központból legfeljebb ígéreteket kaptunk arra, hogy hozzájárulnak a határvédelmi kiadásainkhoz.

Juncker: Ne jelöljék ki előre az EU-biztosokat

Jean-Claude Juncker európai bizottsági elnöki mandátuma november elsejével lejár, így a hamarosan leköszönő politikus már szabadabban beszél interjúkban, mint korábban.

Pénteken egyeztetnek Juncker utódlásáról

A három legnagyobb európai pártcsaládot képviselő uniós tagállami kormányfők pénteken Brüsszelben egyeztetnek az Európai Bizottság következő elnökének személyéről – jelentette a Politico.

Kivárnak a transzatlanti tárgyalásokkal

Washingtonban eközben azt tartják nagyobb akadálynak a tárgyalások előtt, hogy a néhány napja lezajlott választások nyomán átrendeződni látszanak a politikai erőviszonyok Európában.

Összecsaphatnak egymással az uniós intézmények

Egyetértés mutatkozik az Európai Parlament frakciói között abban, hogy a választások magas részvétele maga után kell vonja, hogy a csúcsjelöltek közül kerüljön ki az Európai Bizottság következő elnöke.

Nemzetek tavasza

Jean-Claude Juncker és hasonszőrű tekintélyelvű társai magát a demokráciát populistázzák le az európai népek és a hazájukat szerető politikusok lekezelésével.

Juncker és támogatói

A legvalószínűbb, hogy az elnök úr az elmúlt években nyújtott derűs, feszültségoldó fellépései miatt kapta a kitüntetést.
133 cikk 1/14 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.