Keresés
Magyar Nemzet
2020. április 8., szerda, Dénes napja
HÍR TV - Keménymag:Jogállamiság vagy diktatúra?

Címke: kirándulás

10 cikk 1/1 oldal

Ősszel is sokan utaznak belföldön

Az év végére újabb felfutás következik, amely a fővárosi turizmus rekordját is hozhatja 2019-re, de már most rengeteg szálláshely az országban telt házzal készül a karácsonyra, szilveszterre.

Extra támogatások a köznevelésben

Az utóbbi években egyre bővült azoknak az iskolai és iskolán kívüli programoknak a köre, amiért a szülőknek már nem kell a zsebükbe nyúlniuk.

Főként élményturisták látogatják Vál-völgyét

A felcsúti Puskás Akadémia és az Alcsúti Arborétum között közlekedő kisvasút utasainak száma évről évre emelkedik, és egyre népszerűbb a természetben tett tartalmas kirándulást kedvelők körében.

Vonzzák a kirándulókat a kisvasutak

Érdemes ősszel is ellátogatni a Balaton környékére, ahol a kerékpáros-, gyalogostúrák mellett több lehetőség adódik a nosztalgikus vonatozásra.

Ha Horvátország megtelt, irány Albánia!

Az albán fővárosba heti háromszor indít járatot az egyik nagy fapados légitársaság, ha időben megvesszük, még nyáron is meglehetősen pénztárcabarát az oda-vissza jegy.

A szervezett gyalogtúrák korát éljük

Magánemberek és kisebb-nagyobb cégek, baráti közösségek, egyesületek és klubok sora csatlakozott az elmúlt években a túraszervezők mind népesebb táborához.

Piknik

Kerékgyártó István a menekülteket piknikezőknek nézte, még fotót is készített róluk, amelyen szerinte látszik, hogy tényleg piknikezők. Akkor meg mi a baj, ember?

Potápi Árpád János: Bővül a Határtalanul! program

A jövőben anyaországi középiskolás diákok is utazhatnak külhoni magyar területekre osztálykirándulásokra a Határtalanul! program keretében, e célra 600 millió forint áll rendelkezésre.
10 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …