Novák Katalin kiszurkolta a Csíkszereda győzelmét

Novák Katalin köztársasági elnök erdélyi kirándulása során kilátogatott a Brassó–Csíkszereda bajnoki jégkorong-mérkőzésre. Novák Katalin szurkolóként színt vallott, a csíki drukkerekkel közösen nézte meg a találkozót. A jelenléte jó hatással van a csapatra, a Csíkszereda zsinórban a negyedik meccsét nyerte meg és a rossz rajt dacára immár a negyedik az Erste-liga tabelláján.

2024. 01. 06. 9:14
Novák Katalin, Brassó-Csíkszereda jégkorong-mérkőzés
Forrás: Facebook/Novák Katalin
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Jó volt együtt szurkolni!” – posztolta Novák Katalin Brassóból, a péntek esti Brassó–Csíkszereda jégkorong-mérkőzés után.

A köztársasági elnök családi kiránduláson tartózkodik Erdélyben, miként beszámoltunk róla, korábban a Vargyas-szorosban tett túráról is töltött fel képeket a Facebook-oldalára. Az elnök asszony útja ezek szerint onnan egyenest Brassóba vezetett.

Novák Katalin a csíki drukkerek társaságában nézte meg a meccset, közös fotók készültek róla a szurkolókkal. Az elnök asszony jelenléte jó hatással volt a Sportklubra, a csíki csapat 3-0-ra megnyerte a találkozót. A klub a hivatalos Facebook-oldalán köszönte meg a támogatást.

A Csíkszereda rosszul kezdte az idényt, többször edzőváltás után azonban megtáltosodott, zsinórban a negyedik mérkőzést nyerte meg és feljött a negyedik helyre az Erste-ligában. A csapat a szurkolóira mindig számíthat, akik Brassóban is szenzációs hangulatot teremtettek.

Borítókép: Novák Katalin csíki szurkolók társaságában a Brassó–Csíkszereda jégkorong-mérkőzésen (Fotó: Facebook/Novák Katalin)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.