Keresés
Magyar Nemzet
2019. július 15., hétfő, Henrik, Roland napja

Címke: Kunhalmi Ágnes

14 cikk 1/2 oldal

Főhős: Az ellenzék legszebb pillanatai

Ezeknek a politikusoknak fel kell készülnie arra, hogy a reflektorfény, a nyilvánosság olyan hatással van rájuk, hogy egy másodpercnyi baki, meg nem gondolt odaszólás tönkreteheti az ő karrierjüket.

A hordó tetején

Míg hallgattam Ágnes asszonyt, azon merengtem, hogyan lehet az, hogy az MSZP, amelynek ilyen lánglelkű gondolkodói vannak, már jó ideje az elfekvőben agonizál.

Infobiznisz

Minden aláírásgyűjtés feltételezi a bizalmat az állampolgár részéről a kezdeményező iránt, amit Hadházy Ákos visszataszító módon használt fel saját anyagi vagy politikai céljaira.

Jubiláns szobrozók

Öt éve kezdték el építeni a Szabadság téri német megszállási emlékművet, amely fennállása óta a notórius vesszenorbánozók, mocskosfideszezők és horthybérencezők ikonikus találkahelyévé lett.
14 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.