Keresés
Magyar Nemzet
2020. január 22., szerda, Vince, Artúr napja

Címke: Nagy László

10 cikk 1/1 oldal

Nagy Lászlót is nevezte a BL-be a Veszprém

Elméleti esélye van annak, hogy a nyáron visszavonult, jelenleg a Telekom Veszprém sportigazgatójaként dolgozó 38 éves Nagy László is pályára lépjen a hét végén rajtoló férfi kézilabda Bajnokok Ligájában.

Kapitányok után kapitány

Rendkívüli sajtótájékoztató keretében mutatták be a magyar férfi-kézilabda válogatott új szövetségi kapitányát, a korábbi kiváló irányítót, Gulyás Istvánt.

Scorpio a ruhák között

Nagy László sohasem ismerte be, hogy ő lett volna a móri mészáros. Első gyanúsítotti kihallgatásán azt kérdezte a nyomozóktól: a móri Scorpiót ugye megtalálták?

Vezetőként is egyre feljebb

Fontos pozíciót kapott a a Magyar Kézilabda-szövetségben Nagy László: a pályafutását e nyáron valószínűleg lezáró játékost a férfiszakágért felelős alelnöknek választották.

A kirekesztés veszélyes

Döbrentei Kornéllal Nagy Lászlóról, a skorpiókról és a szellemi éhségről beszélgettünk, valamint arról, hogy a költészet egy kissé olyan, mint a tengerészet.

Bravúr, csók és könnyek

A Barcelona legyőzése mindig örömünnep, s ha a sportélmény időben egybeesik a Marian Cozmára való emlékezéssel, el lehet képzelni, milyen volt a hangulat szombaton a Veszprém Arénában.
10 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …