Keresés
Magyar Nemzet
2020. október 26., hétfő, Dömötör napja
HÍR TV – Bayer-show:Egyértelműen pozitív a családtámogatások fogadtatása

Címke: nagyszülői GYED

15 cikk 1/2 oldal

Már igényelhető a nagyszülői gyed

Azok a nagyszülők vehetik igénybe a támogatást, akik még dolgoznak, de szívesen vennék át a gyermeknevelés feladatait a szülőktől.

Bevezették a nagyszülői gyedet

Az Országgyűlés tegnap a kormány családvédelmi akciótervének részeként lehetővé tette, hogy a még nem nyugdíjas nagyszülők a jövő év első napjától jogosulttá válhassanak a gyermekgondozási díjra.

Súlyos árat fizetnek majd a rendbontó képviselők

Az Országgyűlés kedden – a kormány családvédelmi akciótervének részeként – lehetővé tette, hogy a még nem nyugdíjas nagyszülők a jövő év első napjától jogosulttá válhassanak a gyermekgondozási díjra.

Novák Katalin: Gazdaságilag is fontos kérdés a családpolitika

A munka és a családi élet egyensúlyáról rendezett szakmai fórumot a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara, amelyen a családügyi államtitkár elmondta: hatalmas lehetőség rejlik a fiatal édesanyák foglalkoztatásában.
15 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …