Keresés
Magyar Nemzet
2020. december 2., szerda, Melinda, Vivienn napja
HÍR TV – CSÖRTESzájer hibáját ne akarják kiterjeszteni a Fideszre.

Címke: "nyitott társadalom"

8 cikk 1/1 oldal

A milliárdos kottájából játszik az ellenzék

A bevándorláspárti milliárdos a magyar ellenzék programját visszamondva, az önkormányzatokat nevezte meg a nemzetállami kormányokkal szembeni ellenállás terepeként.

El kell menni

Az erős nemzetek szövetségén alapuló unió híveiként meg kell állítani az illegális migrációt és ezt a jelenlegi globalista neoliberális brüsszeli elitet. Ezért kell mindenkinek elmenni vasárnap szavazni.

Pénzt osztana a Momentum

Emlékezetes azonban, hogy a párt egyik képviselőjelöltje, Csillag Tamás egy vitafórumon beismerte, a Momentum választási ígérete csupán kampányszlogen.

A terror új arcai

Jottányit sem engednek a nyitott társadalomból Új-Zéland és Hollandia vezetői, tehát azé a két országé, amelyre pár nap leforgása alatt lecsapott a terror.

Háttérkép: A nyitott társadalom pár évtized alatt felszámolja önmagát

Az ENSZ 2100-ig szóló legpesszimistább becslése szerint 3,8 millióra csökkenhet a magyar népesség, míg a közepes becslés szerint 6,5 millióan leszünk. Mindkettő nagy csapás volna, mert olyan jelentős mértékben torzítaná a társadalom belső szerkezetét, hogy működésképtelenné válna. Ezt a brutális népességcsökkenést a következő évtizedekben kell megakadályozni. A magyar kormány családvédelmi programja ennek próbálja az elejét venni – hangzott el az ECHO TV Háttérkép című műsorában.
8 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …