Keresés
Magyar Nemzet
2019. szeptember 23., hétfő, Tekla napja

Címke: "nyitott társadalom"

13 cikk 1/2 oldal

El kell menni

Az erős nemzetek szövetségén alapuló unió híveiként meg kell állítani az illegális migrációt és ezt a jelenlegi globalista neoliberális brüsszeli elitet. Ezért kell mindenkinek elmenni vasárnap szavazni.

Pénzt osztana a Momentum

Emlékezetes azonban, hogy a párt egyik képviselőjelöltje, Csillag Tamás egy vitafórumon beismerte, a Momentum választási ígérete csupán kampányszlogen.

A terror új arcai

Jottányit sem engednek a nyitott társadalomból Új-Zéland és Hollandia vezetői, tehát azé a két országé, amelyre pár nap leforgása alatt lecsapott a terror.

Háttérkép: A nyitott társadalom pár évtized alatt felszámolja önmagát

Az ENSZ 2100-ig szóló legpesszimistább becslése szerint 3,8 millióra csökkenhet a magyar népesség, míg a közepes becslés szerint 6,5 millióan leszünk. Mindkettő nagy csapás volna, mert olyan jelentős mértékben torzítaná a társadalom belső szerkezetét, hogy működésképtelenné válna. Ezt a brutális népességcsökkenést a következő évtizedekben kell megakadályozni. A magyar kormány családvédelmi programja ennek próbálja az elejét venni – hangzott el az ECHO TV Háttérkép című műsorában.
13 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.