Keresés
Magyar Nemzet
2019. október 21., hétfő, Orsolya napja

Címke: nyomozás

51 cikk 1/6 oldal

Dunai hajóbaleset: új nyomozás lesz

A Magyar Nemzet úgy tudja, az ügyészség még idén vádat emel Jurij Csaplinszkij ellen, egyúttal kezdeményezik a november végén lejáró letartóztatásának fenntartását az elsőfokú ítélet meghozataláig.

Gyermekeit erőszakolhatta a gyilkos

Vádemelési javaslattal fejeződött be a nyomozás a rendőrgyilkosként ismert Németh István ellen, aki az alapos gyanú szerint két gyermekét szexuális tárgynak tekintette.

Málta nyomozását bírálja az Európa Tanács

Az Európa Tanács hétfőn bírálta a máltai hatóságok által létrehozott bizottságot, melyet a 2017-ben meggyilkolt máltai oknyomozó újságíró, Daphne Caruana Galizia ügyének kivizsgálására hoztak létre.

Nyomozás indult Juan Guaidó ellen

A venezuelai főügyészség azzal a gyanúval indította el a nyomozást az ellenzék vezetője ellen, hogy kapcsolatban áll egy drogcsempész kolumbiai fegyveres szervezettel.

Barlangban termesztettek kannabiszt Budafok-Tétényben

Kábítószer-birtoklás bűntette miatt nyomoznak a negyvenegy éves F. Gy. ellen, aki a XXII. kerületi telkén lévő barlangrendszerben kannabiszt termesztett – tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság csütörtök reggel az MTI-t. A gyanúsított laskagombával álcázta az ültetvényt, a nyomozóknak is légzőkészüléket adott, veszélyes spórákra hivatkozva, hogy ne érezzék a kábítószer szagát – olvasható a közleményben.
51 cikk 1/6 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …