Keresés
Magyar Nemzet
2019. november 18., hétfő, Jenő napja

Címke: patkányozás

13 cikk 1/2 oldal

Karácsony folytatja a patkányozást

A főváros vezetése szerint a baloldal — alkalmatlanságát számtalanszor bizonyító — főpolgármester-jelöltje hisztériát kelt és félrevezet.

Kampányválság a szocialistáknál

Sorozatos kommunikációs hibák, rossz stratégiai döntések és otromba kiszólások jellemezték az MSZP eddigi kampányát, amely az EP-választás előtt napokra gyakorlatilag összeomlott.

Szakértő: Az ellenzéki pártok szétszedik az MSZP-t

Az ellenzék felmérte, hogy nincs esélye beérni a kormánypártokat, ezért a pártok egymással kezdtek el versengeni, próbálják kialakítani az erősorrendet – mondta Deák Dániel.

Gajdics Ottó: Könyörgöm Bangónénak, le ne mondjon!

A Karc FM és a Szabad Föld főszerkesztője úgy fogalmazott, amit Bangóné művelt, majd ahogy Ujhelyi ráerősített, úgy soha, senki ilyen egységbe a kormánypárti tábort nem tudta volna kovácsolni.

Rövidfilm Bangóné patkányozásáról

Ha a színjátszás és a hazudozás nem jön be, a szocialisták a velük egyet nem értő szavazókat szidják és minősítik. Most ez a lepatkányozás volt – jegyezte meg Rogán Antal.

Durvaságteljesítmény

Bangóné patkányozása után nem sokkal is érződik már, hogy az ellenzéki oldalon kezdik elviccelni, elbagatellizálni az ocsmány, fasisztoid ízű kijelentést.
13 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …