Keresés
Magyar Nemzet
2020. június 1., hétfő, Tünde napja
HÍR TV – Bayer show:Érezhető kommunikációs zavar

Címke: patkányozás

13 cikk 1/2 oldal

Karácsony folytatja a patkányozást

A főváros vezetése szerint a baloldal — alkalmatlanságát számtalanszor bizonyító — főpolgármester-jelöltje hisztériát kelt és félrevezet.

Kampányválság a szocialistáknál

Sorozatos kommunikációs hibák, rossz stratégiai döntések és otromba kiszólások jellemezték az MSZP eddigi kampányát, amely az EP-választás előtt napokra gyakorlatilag összeomlott.

Szakértő: Az ellenzéki pártok szétszedik az MSZP-t

Az ellenzék felmérte, hogy nincs esélye beérni a kormánypártokat, ezért a pártok egymással kezdtek el versengeni, próbálják kialakítani az erősorrendet – mondta Deák Dániel.

Gajdics Ottó: Könyörgöm Bangónénak, le ne mondjon!

A Karc FM és a Szabad Föld főszerkesztője úgy fogalmazott, amit Bangóné művelt, majd ahogy Ujhelyi ráerősített, úgy soha, senki ilyen egységbe a kormánypárti tábort nem tudta volna kovácsolni.

Rövidfilm Bangóné patkányozásáról

Ha a színjátszás és a hazudozás nem jön be, a szocialisták a velük egyet nem értő szavazókat szidják és minősítik. Most ez a lepatkányozás volt – jegyezte meg Rogán Antal.

Korántsem vehető tréfára az elkövetett bűn

Bangóné patkányozása után nem sokkal is érződik már, hogy az ellenzéki oldalon kezdik elviccelni, elbagatellizálni az ocsmány, fasisztoid ízű kijelentést.
13 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …