Keresés
Magyar Nemzet
2020. január 23., csütörtök, Zelma, Rajmund napja

Címke: Pikó András

30 cikk 1/3 oldal

Példa nélküli manipuláció a Pikó-féle újságban 

Amíg Pikó András nem kér bocsánatot, és nem kerül kinevezésre új főszerkesztő a Józsefváros Újság élére, a józsefvárosi Fidesz-KDNP nem ad nyilatkozatot Pikó András észak-koreai stílusú lapjában.

Propagandakiadvány készült a Józsefvárosban

A napokban derült ki, hogy az új kerületi vezetés és az ellenzéki polgármester a látszatra sem ad: az újság felületének körülbelül harmadát Pikó fotói teszik ki.

A Pikó-propaganda rendben van

A magyar sajtót goebbelsi propagandával vádoló Haraszti Miklós becses figyelmébe ajánljuk, hogy itt hamarosan a Pikó-propaganda fog mutálódni, csak nem helyi, hanem fővárosi léptékben.

Kifizetőhely lett Józsefváros

A Fidelitas budapesti elnöke a Facebookra feltöltött videójában hangsúlyozta, a kerület új baloldali vezetése magára költi a pénzt, miközben a városrész a nyugdíjasoktól és a dolgozóktól is elvesz.

Pikó András a kiskeresetű dolgozók pénzén spórol

A józsefvárosi önkormányzati dolgozók, óvónők, bölcsődei dolgozók, védőnők, körülbelül kilencszáz ember idén nem számíthat akkora év végi jutalomra – 13. havi fizetésre –, mint korábban.
30 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …