Keresés
Magyar Nemzet
2019. december 14., szombat, Szilárda napja

Címke: Pride

14 cikk 1/2 oldal

Már csak a transzmesék hiányoztak

A Labrisz Leszbikus Egyesület a Melegség és megismerés nevű pompás iskolai programot és a Leszbikus archívum vívmányát követően újabb hiánypótló projektet indítványozott.

Álkonzervatív Stockholm-szindróma

A tv-műsort akkora felháborodás követte, hogy kevesen múlt, hogy be ne vonuljanak az ENSZ békefenntartói mintegy demokratizálni ezt a homofób diktatúrát, hetekig tombolt a balliberális sajtó.

Liberális blöff a falunapról

Szél Bernadett egy falunapi atrocitást, egy szivárványszínű táskás lány pofonverését használta fel arra, hogy lesújtó véleményt fogalmazzon meg a szerinte gyűlöletkeltő Orbán-kormányról.

Jó lenne egyszer újra vitatkozni

Kedves homoszexuális barátom, hozzád intéznék pár szót. Az első és legfontosabb, hogy nem gyűlöllek. A legkevésbé sem. Szó sincs ilyesmiről.

Címlap: A Pride az emberek provokálásáról szól

Az idei Pride létjogosultságát az is megkérdőjelezi, hogy a a résztvevőknek valójában semmitől nem kell félniük, a nyilvános tereken sem érik őket támadások nyilvános helyeken.

Keménymag: Nem látni az elmebetegség végét

A műsorból kiderül, hogy kellene öltözködnie egy elbukó DK-s főpolgármester-jelöltnek és az is, Kunhalmi Ágnes szerint milyen városvezetőre lenne szüksége az állatoknak.

Micsoda buli!

Üres óráimban néha elmerengek: mi lesz, ha egyszer a Föld minden országában elfogadják a melegházasságot? Mi lesz a sok jogvédővel, LMBTQ-élharcossal, gondterhelt liberális párttal?
14 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …