Keresés
Magyar Nemzet
2020. május 29., péntek, Magdolna napja
HÍR TV – Csörte:Karácsony még mindig harcol a kormánnyal

Címke: Rozgonyi Zoltán

17 cikk 1/2 oldal

Horváth Csaba mellébeszélt garázsbotrány-ügyben

Továbbra sem adott megnyugtató választ Horváth Csaba, Zugló MSZP-s polgármestere a kerület Francia úti garázstulajdonosainak arra, mi állhat a MÁV-tól kapott felmondólevelek mögött.

Karácsony titkolózni próbál, de pert vesztett

A bíróság első fokon Kovács Balázs fideszes politikusnak adott igazat a kintlevőségek ügyében, Karácsonyéknak teríteniük kell a lapjaikat 15 napon belül.

Egy újabb lódítás Karácsonytól

Karácsony Gergely állításával szemben nem félmilliárdos hiánnyal, hanem több mint kétmilliárd forintos többlettel vehette át a zuglói önkormányzat vezetését – mondta Rozgonyi Zoltán.

Fenyegetik a Fidesz jelöltjeit

Veréssel fenyegettek meg két kormánypárti képviselőjelöltet, ha elindulnak az önkormányzati választáson, és rendszeresek a rongálások is a városrészben — mondta el Rozgonyi Zoltán fideszes polgármesterjelölt.

Nincs roham az iskolákban

A jövő tavasszal végző középiskolások közül már senki sem juthat be a felsőoktatásba középfokú nyelvvizsga nélkül. Ennek ellenére egyelőre nem özönlötték el a nyelviskolákat a fiatalok.

Zugló megújítására készül Rozgonyi

Győzelme esetén visszamenőlegesen tenné ingyenessé a parkolást a XIV. kerületben Rozgonyi Zoltán, a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje.
17 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …