Keresés
Magyar Nemzet
2020. október 26., hétfő, Dömötör napja
HÍR TV – Bayer-show:Egyértelműen pozitív a családtámogatások fogadtatása

Címke: Sors László

6 cikk 1/1 oldal

Bikkfanyelv helyett: nyelvészeket alkalmaz az adóhivatal

Az adóhivatal programot indított a közérthetőségért, ennek részeként már tízezernél is több oldal tájékoztatót, nyomtatványt egyszerűsítettek. A NAV most kommunikációs szakembert keres.

Újra toboroz az adóhivatal

A szervezet végrehajtói, revizori pozíciókba is felvenne embereket, de informatikusokat és jogászokat is keres, ahogy fináncnak is jelentkezhetnek az arra alkalmasak.

Fejlett technológia az adócsalók ellen

Hamarosan bekötik a hatósághoz a parkolóautomatákat, az autómosók automatáit és más hasonló automatákat, miközben továbbfejlesztik az áfacsalások ellen kialakított online számlázást

Digitális technikával csap le a NAV a feketézőkre

Újabb feketegazdaság elleni lépéseket készít elő az adóhivatal – az intézkedésekről több részletet is elárult a Magyar Nemzetnek adott interjújában Sors László államtitkár.

Egy fillérbe sem került a NAV

Évértékelőt tartottak csütörtökön a Nemzeti Adó- és Vámhivatalnál (NAV), az eseményen a hatóság irányítója és a pénzügyminiszter összegezte a múlt év említésre méltó eredményeit.

Sors László: idén folytatódnak a fejlesztések a NAV-nál

A következő időszak egyik fontos feladata a közérthetőbb kommunikáció bevezetése, valamint az adózás viselkedéstudományi megközelítésével is foglalkoznak a hatékonyság növelése érdekében – mondta a NAV vezetője.
6 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …