Keresés
Magyar Nemzet
2020. március 30., hétfő, Zalán napja
HÍR TV - Bayer show:Az ellenzéknek mindig van másik problémája

Címke: szálloda

44 cikk 1/5 oldal

Nyugalom és kivárás a szállodákban

Sokan visszamondták külföldi útjukat és a belföldi turizmusban is megtorpant az egyébként lendületes utazókedv idehaza. A vidéki, fővárosi szálláshelyeken alapvetően érezhető a bizalom.

Elcsendesednek a fővárosi szállodák

Egyre több helyen lépnek életbe óvintézkedések a koronavírus terjedése miatt, a nemzetközi turizmusnak egyértelműen veszteséget okozó járvány gazdasági hatásait csak később lehet fölmérni.

Már telítődnek a fővárosi hotelek

Már csak a decemberi adatok hiányoznak a 2019-es eredményhez, amely a várakozások szerint Budapesten minden korábbit felülmúló rekordévet igazol majd.

Év elején is pörögnek a londinerek

Óriási tömegeket vonzottak a budapesti óévbúcsúztató programok, ami jókora leterheltséggel járt, ám örömteli eredményt hozott a szolgáltatóknak.

Jönnek a két ünnep közötti vendégek

Január első hetének végéig telt házzal vagy nagyon erős telítettséggel működnek a szállodák, az előre megváltott szálláscsomagok miatt pedig a szezon végéig élénk marad a látogatottság.

Halászlé felárral

Sok magyar a szilvesztert és a karácsonyt sem családi körben, hanem nyilvános helyen tölti. Elveszett az ünnep szakralitása, a családok összetartásával van a baj, esetleg a házimunka elől menekülnek?
44 cikk 1/5 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …