Keresés
Magyar Nemzet
2020. október 31., szombat, Farkas napja
HÍR TV – TROLL:Fekete-Győr „Szamuely-díjas” interjúkat ad

Címke: vadászok

5 cikk 1/1 oldal

Jótékonysági vadászatot tartottak országszerte

Jótékonysági vadászatot rendeztek országszerte; a befolyt 30-35 millió forintot kórházi gyermekosztályok kapják – közölte a vadászat főszervezője az M1 aktuális csatorna pénteki műsorában.

Elvették a védett elefántot elejtő vadászok engedélyét Botswanában

Elvették a vadászengedélyét Botswanában annak a két vélhetően külföldi vadásznak, aki november 24-én elejtett egy kutatási célokat szolgáló, nyomkövetőt viselő elefántot, és a bizonyíték elrejtése céljából megsemmisítette a nyakörvet.

Véget érhet a feszültség a gazdák és a vadászok között

Az agrár- és vadgazdálkodók közötti kapcsolatot rendezi az egységes vadkárfelmérési protokoll bevezetése, ezzel pedig csökken a feszültség a szereplők között – hangzott el a 26. FeHoVa szakkiállításon.

Vadászok, horgászok találkoznak a hétvégén

Csütörtökön nyitotta meg kapuit és vasárnap estig látogatható a Kárpát-medence legjelentősebb fegyver-, horgász- és vadászrendezvénye, a FeHoVa a Hung­expo vásárközpont területén.
5 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …