Keresés
Magyar Nemzet
2019. július 22., hétfő, Magdolna napja

Címke: vádemelés

367 cikk 1/37 oldal

A volt kazah elnök unokája drog hatása alatt megharapott egy rendőrt

Egy londoni bíróság elé állították Nurszultan Nazarbajev volt kazah elnök 28 éves unokáját, s azzal vádolják, hogy kokain hatása alatt öngyilkossággal fenyegetőzött, majd mellkason ütött és a karján megharapott egy rendőrt – jelentette a BBC orosz hírszolgálata.

Vádat emeltek az őrizetben halálra kínzott venezuelai katonatiszt ügyében

Venezuelában vádat emeltek a katonai elhárítás két tagja ellen, akik „feltehetően felelősek” az őrizetben elhunyt Rafael Acosta korvettkapitány haláláért – közölte a dél-amerikai ország főügyésze hétfőn, miután a nemzetközi közösség felháborodással reagált Acosta feltételezett halálra kínzására.

Vádemelés következhet Gyárfás és Portik ellen

Gyárfás Tamás megbízásából Portik Tamás szervezte meg, illetve adott utasítást Fenyő János megölésére, melyet Jozef Rohác hajtott végre – állapította meg a befejeződött nyomozás.

Vádat emeltek a volt szudáni elnök ellen

Szudánban csütörtökön korrupció miatt vádat emeltek az áprilisban tüntetések nyomán megbuktatott államfő, Omar el-Besir ellen – jelentette az ország hírügynöksége.

Számlagyárat működtető bűnszervezet ellen emeltek vádat

Vádat emelt a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség egy bűnszervezet ellen, amely fiktív számlákat állított ki a megrendelőknek, adófizetési kötelezettségük csökkentéséért – közölte a Bács-Kiskun megyei főügyész csütörtökön az MTI-vel.
367 cikk 1/37 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.